Uitjes in Hoorn ®

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, groepsuitje, familie uitje of vrijgezellenfeest in Hoorn? Boek een Moorddiner bij Uitjes in Hoorn ®

 

Groepsuitje Moorddiner

 

 

Hou je van spanning en avontuur tijdens je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, groepsuitje of familie uitje dan is het Moorddiner het perfecte uitje.

 

Wat is een Moorddiner?
En jullie dachten rustig van je voorgerecht te kunnen genieten? Vergeet het maar, want er is een moord gepleegd! En die gaan jullie tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

Het Moorddiner is een perfecte combinatie van een heerlijk 3-gangen diner en een live 'detective'. In teams gaan jullie proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar hou je oplossingen voor jezelf en jouw team.

Hoe werkt het Moorddiner?
Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er, bijna onder jullie ogen, een misdrijf heeft plaatsgevonden. Dit maakt jullie kroongetuigen en we doen dan ook een beroep op ieders analytische vermogen. Zo'n voetafdruk blijkt al snel een hele puzzel. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de oplossing.

Kruip in de huid van de verdachten, ontcijfer de ware toedracht door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen. Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis! Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht?


Wat je moet weten over het Moorddiner

Aantal deelnemers Min. 12 personen - kleinere groepen ontvangen een aangepast prijsopgave
Prijs € 85,50 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 19,50 incl. btw per boeking
Inclusief Professionele spelbegeleiding, gebruik materialen, 3-gangen diner, 1 drankje (fris, bier, huiswijn)
Duur ca. 3 uur
Waar Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Best, Breda, Bussum, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Dordrecht, Dwingeloo, Ede, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Franeker, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, 's-Heerenberg, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hoogeveen, Hoorn, Houten, Kampen, Koudekerke, Kudelstaart, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Leidschendam, Lichtenvoorde, Maastricht, Middelburg, Noordwijk, Nijmegen, Oisterwijk, Oldenzaal, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Sittard, Sneek, Tilburg, Utrecht, Venlo, Volendam, Waalwijk, Wageningen, Werkendam, Winterswijk, Zandvoort, Zelhem, Zoetermeer, Zutphen, ZwolleMeer info?
Bel 085-4019764 of mail info@uitjesinhoorn.nl 


Boek dit uitjeOok leuk om te doen

Culinaire Route

   

 


Lees hoe het Moorddiner wordt beoordeeld?

Gelre Ziekenhuizen
Op ons intranet staan inmiddels heel veel posts met enthousiaste reacties en leuke foto's. Het was een top avond met een erg leuk spel en heerlijk eten. Dank jullie wel.


A. T. van Summeren
We hebben er thuis nog even over zitten praten en waren het er over eens dat het een zeer geslaagde avond is geweest. Iederen vond het leuk. Veel waardering voor de begeleiding van het Moorddiner en de locatie en het lekkere eten. Erg vriendelijke bediening. We willen bedanken voor de fijne samenwerking en graag tot een volgende keer!

 
LTG Benelux
Erg leuk en super grappig. Wat we vooral leuk vonden was dat de briefjes al waren bedacht, dus dat je niet echt hoefde na te denken en goed in je rol kon blijven. We hebben genoten. Het eten was trouwens ook heel erg lekker. Bij ons aan tafel waren er alleen maar positieve reacties.


De Zevensprong
Hartstikke leuk en spannend


Provincie Noord-Brabant Den Bosch
Leuke en grappige avond gehad. Wisten niet wat te verwachten, maar is een echte aanrader!