Uitjes in Hoorn ®

Uitjes in Hoorn ® biedt creatieve workshops


workshop boetseren


Een groepsuitje waarbij je de handen uit de mouwen steekt is de workshop Elkaars hoofd boetseren. Zoek je een leuk activiteit als teambuilding of voor een vrijgezellenfeest, dan is dit je uitje.

Wat is een workshop Elkaars hoofd boetseren?
Tijdens deze workshop ga je elkaar boetseren. Talent of niet, het gaat iedereen lukken om tot een imposant resultaat te komen. Onder professionele begeleiding gaan jullie tijdens deze hilarische workshop elkaars hoofd boetseren en met alle tips en trucks die je te horen krijgt wordt het absoluut een succes! Leuke tip: regel een vitrinekast en plaats alle hoofden er in. Zeker weten dat al je collega's er met een glimlach langs lopen!


Wat je moet weten over de workshop Elkaars hoofd boetseren

 Aantal deelnemers  Min. 10 personen -kleinere groepen op aanvraag
 Prijs  € 45,00 p.p. incl. btw
 Reserveringskosten  1 x € 19,50 per boeking
 Duur  ca. 2 uur
 Waar Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoorn, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zutphen, Zwolle

 

Meer info?
Bel  085-4019764of mail info@uitjesinhoorn.nl 

Boek deze workshop


Erge leuke middag gehad. We moesten aan lange tafels tegenover elkaar zitten en elkaar zo goed mogelijk naboetseren. De instructrice had allerlei leuke en handige tips. Het eindresultaat was verbluffend. Erg veel lol gehad. Bedankt voor de gezelligheid!
Esther LugtenbergLeuke workshop. De tips en trucs die we kregen om de hoofdjes zo gelijkend mogelijk te maken waren erg handig.
Het uitje was bedoeld om de sfeer binnen ons team een beetje op te krikken. Dat is met deze workshop zeker gelukt! Mocht je een keer een leuk teamuitje willen doen, dan is Elkaars hoofd boetseren zeker aan te raden!
Petra van Broeck, secretaresse Wolltrade Rotterdam


Nooit geweten dat onze familie zo creatief was! Binnen de kortste keren stonden er allemaal geboetseerde hoofdjes op tafel. En ze lijken sprekend. Dank aan workshopbegeleidster Hanna.
Joost Schut, Utrecht