Uitjes in Hoorn ®

Uitjes in Hoorn ®

 


 

Uitjes Voorjaarsvakantie

OOK ZO'N ZIN IN EEN UITJE?
Al onze uitjes zijn COVID-proof en kunnen dus gedaan worden met 1,5 meter afstand tussen elke deelnemer!
Lees meer

 

Workshops

WORKSHOPS IN HOORN
Uitjes in Hoorn organiseert creatieve workshops, chocolade workshops en nog veel meer. Een workshop is een leuke activiteit waarbij je het geleerde direct in de praktijk brengt.
Lees meer

 

Goedkope uitjes

GOEDKOPE UITJES IN HOORN v.a. € 16,50 p.p.
Op zoek naar een uitje dat jouw familie- of vriendenweekend of bedrijfsuitje in Hoorn helemaal gaat maken? Dat kan nog best lastig kiezen zijn. Vooral als je te maken hebt met een budget. We hebben al groepsuitjes vanaf 14,50 euro p.p.  
Lees meer

 

Vrijgezellenfeest ideeën

VRIJGEZELLENFEESTJES IN HOORN
Vrijgezellenfeest voor vrouwen of een vrijgezellenfeest voor mannen? Uitjes in Hoorn helpt jou bij het organiseren van een vrijgezellenfeest. Bekijk onze vrijgezellenfeest ideeën. Een gezellige dag op stap met vrienden met leuke activiteiten. 
Lees meer

 

Bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJES IN HOORN
Een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit organiseren kan een hele klus zijn. Uitjes in Hoorn heeft een ruim aanbod bedrijfsuitjes. Kijk het aanbod aan bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten.
Lees meer

 

Groepsuitjes

GROEPSUITJES IN HOORN
Ga je een groepsuitje organiseren? Laat je dan inspireren door de vele activiteiten die Uitjes in Hoorn kan bieden. Wat dacht je van een Koldertocht, Moordtocht, Walking Dinner of toch liever een Culinaire Route.
Lees meer

 

Arrangementen

DAGJE UIT IN HOORN
Op zoek naar een leuk dagprogramma in Hoorn inclusief eten en drinken? Bekijk ons aanbod per stad. Hoe groter jullie gezelschap hoe gezelliger het wordt!
Lees meer

 

Familie uitje

FAMILIE UITJES IN HOORN
Een gezellige familiedag organiseren? Uitjes in Hoorn biedt leuke familie uitjes. Afhankelijk van activiteiten is het familie uitje met eten te combineren.
Lees meer