Uitjes in Hoorn ®

Dagje uit met 'Moordtocht'

Dagje uit Moordtocht

 

Er is een moord gepleegd, maar wie is het slachtoffer en wie is de moordenaar? Voer de opdrachten uit in het centrum van de stad om nieuwe aanwijzingen te krijgen. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Voor de Moordtocht heb je maar weinig nodig: je smartphone (met whatsapp) en je gezonde verstand. Per mail ontvang je van te voren een kaart van de stad en speluitleg. Alles is dus al geregeld voordat je aan het spel gaat beginnen. Het spel wordt gespeeld in teams van maximaal 6 personen. Hierbij maak je gebruik van een instructeur op afstand, die via je smartphone de antwoorden op de vragen goedkeurt, of juist afkeurt. 
Het arrangement is een leuk uitje met een snufje cultuur waarbij puzzelen naar de oplossing leidt.

Het Moordtocht Arrangement is ideaal als personeelsuitjevriendenuitjevrijgezellenfeestjeteambuilding activiteit of familie uitje.


Programma
-Ontvangst met 1x koffie, thee, fris op een gezellige locatie in het centrum
-WhatsApp Moordtocht

-Einddrankje met 2x fris, tapbier, huiswijn en 2 borrelhapjesWat je moet weten

Aantal deelnemers Min. 6 personen - max. 100 personen
Prijs € 45,50 p.p. incl. btw
Reserveringskosten 1 x € 19,50 per boeking
Inclusief 1 drankje (koffie, thee, fris) voor aanvang van de tocht, 2 drankjes (fris, tapbier, huiswijn) en 2 borrelhapjes na afloop van de tocht
Duur ca. 4 uur
Waar

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Bussum, Delft, Den Bosch, Den  Haag, Den Helder, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enkhuizen, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leiden, Leerdam, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oud Beijerland, Roermond, Rotterdam, Scheveningen, Schoonhoven, Sneek, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Volendam, Zaandam, Zutphen, Zwolle

 


Meer info?
Bel 085-4019764
of mail info@uitjesinholland.nl

Uitje reserveren?
Boek het Moordtocht Arrangement hier